Zorgverlenersportaal

In een apart beveiligd gedeelte binnen de website van het Maasstad Ziekenhuis hebben wij een zorgverlenersportaal ontwikkeld. Zo kunt u als zorgverlener zelf rechtstreeks digitaal patiëntgegevens van uw eigen patiënten (gekoppeld aan de AGB-code) inzien in het ziekenhuisinformatiesysteem van het Maasstad Ziekenhuis. Daarmee streven wij naar een verbeterde communicatie binnen het zorgproces en een verbeterde dienstverlening tussen u en de medisch specialisten van het Maasstad Ziekenhuis. Klik op de blauwe knop hieronder om in te loggen.

 

Let op: Om het zorgverlenersportaal te kunnen gebruiken heeft u de nieuwste versie van Java nodig en Internet Explorer versie 11. Inloggen met andere browsers werkt niet, omdat de Java plugin daarop niet meer werkt. Download de handleiding om Java te installeren.
Hoe log ik in?
Inloggen kunt u met behulp van de UZI-pas. U dient daarvoor gebruik te maken van de browser Internet Explorer 11. De UZI-inlog werkt alleen op deze browser. U logt vervolgens in met de pincode van uw UZI-pas. Zie ook de handleiding.
Ik heb problemen met inloggen
Als na het volgende van de stappen in de handleiding alsnog problemen ondervindt raden u aan om voor hulp contact op te nemen met uw ICT support. Zij kunnen voor advies indien nodig contact opnemen met ons Servicepunt via (010) 291 29 00.