Maatregelen coronavirus (COVID-19) Meer informatie

Veilig contact met uw zorgverlener met de app BeterDichtbij

Het Maasstad Ziekenhuis gaat steeds digitaler werken. We kunnen zo makkelijker zorg op afstand leveren, zodat u niet altijd naar het ziekenhuis hoeft te komen. Met de app BeterDichtbij hebben we veilig contact met u.

Heeft u een sms met een uitnodiging ontvangen? Dan kunt u nu de app downloaden op uw mobiele telefoon en uw registratie doorlopen. Vervolgens kunt u veilig berichten sturen naar uw polikliniek én ontvangen. Ook kunt u beeldbellen met uw zorgverlener.

Lees meer over BeterDichtbij in de folder BeterDichtbij

 Gebruik BeterDichtbij app

 

Extra informatie

Inschrijven voor BeterDichtbij
Om u te registreren bij BeterDichtbij volgt u de stappen in de video hieronder (let op: de video opent in een nieuw scherm). De stappen staan ook in de BeterDichtbij folder.

Beeldbellen via BeterDichtbij

Via BeterDichtbij kunt u beeldbellen met uw zorgverlener. Uw polikliniek kan u uitnodigen voor een beeldbelafspraak. Bekijk de video hoe beeldbellen werken (let op: de video opent in een nieuw scherm).

Heeft u hulp nodig? 

Kom langs bij het digitale Informatiepunt bij Patiëntenvoorlichting in de centrale hal van het ziekenhuis. Wij zijn maandag t/m donderdag van 10.00 tot 16.00 uur geopend. U kunt ons ook bellen op (010) 291 15 81.

Voor meer informatie over de BeterDichtbij app kunt u ook terecht op de website van BeterDichtbij.