Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis

Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis helpt projecten te realiseren waardoor de patiënt zich beter voelt tijdens een behandeling en/of het verblijf binnen het Maasstad Ziekenhuis. De kosten voor deze niet medische kant van welzijn vallen buiten de zorgbudgetten van het ziekenhuis. Hierdoor is de vriendenstichting volledig afhankelijk van giften.

De projecten zijn gericht op het verlagen van de stress bij de patiënten. Dit kan door bijvoorbeeld voor afleiding te zorgen tijdens een vervelende behandeling. Het verblijf binnen het ziekenhuis wordt aangenamer door de omgeving aan te passen aan de wensen van de patiënt, van jong naar oud.

De stichting krijgt steun van individuele mensen, bedrijven en vermogensfondsen. Samen zetten we ons in om de best mogelijke zorg te geven aan onze patiënten.

Wilt u meer informatie over de Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis, de lopende en gerealiseerde projecten en op welke manier u de stichting kunt ondersteunen. Bezoek de website www.vriendenmaasstad.nl

Logo vrienden