Maatregelen coronavirus (COVID-19) Meer informatie

Bezoektijden

Voor patiënten is het fijn als ze bezoek krijgen. In het belang van de patiënt en zijn of haar medepatiënten, vragen wij u om dit te doen binnen de bezoektijden.

De algemene bezoektijden van het Maasstad Ziekenhuis zijn dagelijks van 15.00 – 19.00 uur. Als het nodig is maken we, in overleg, uitzonderingen en er zijn enkele afdelingen die andere bezoektijden hanteren.

Aantal bezoekers per patiënt per dag

In verband met het coronavirus (COVID-19) geldt er een aangepaste bezoekregeling. Lees op onze speciale coronapagina de actuele bezoekregeling.

Wij vragen iedereen die klachten heeft die passen bij het coronavirus (COVID-19) zoals bijvoorbeeld neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts, het bezoek aan het Maasstad Ziekenhuis, indien mogelijk, uit te stellen tot u 24 uur klachtenvrij bent.

Afwijkende bezoektijden

Op de volgende afdelingen gelden andere bezoektijden:

Afdeling  Bezoektijden
Brandwondencentrum Dagelijks van 11.00 - 19.30 uur met een uitloop tot 22.00 uur. Wanneer u later bent dan 19.30 uur is het niet meer mogelijk toegang tot het Brandwondencentrum te krijgen. Bent u voor die tijd aanwezig dan kunt u blijven tot uiterlijk 22.00 uur. Afwisselen is na 19.30 uur niet mogelijk. 
 Hartbewaking

Dagelijks van 14.00 - 15.00 uur en van 18.00 - 19.30 uur.  

Kindergeneeskunde 

Ouders/verzorgers zijn altijd welkom. Een van beide mag blijven slapen.
Bezoek is welkom van 07.00 - 12.30 uur en van 14.00 - 19.30 uur.

 Neonatologie
  • Ouders/verzorgers zijn altijd welkom. Wij vragen u wel om tussen de voedingstijden uw kind in bed te laten liggen.
  • Ook bezoek is altijd welkom. Het aantal bezoekers is maximaal 2 personen tegelijk waarvan één de ouder/verzorger van het kind moet zijn. Beperkt wisselen en uitzonderingen zijn alleen mogelijk in overleg met de verpleging.
  • Broertjes en zusjes zijn welkom op de afdeling, mits zij de waterpokken hebben gehad. Andere kinderen onder de 12 jaar worden niet toegelaten.
  • Wij vragen u te allen tijde te melden aan de verpleging als u, of een gezinslid, ziek bent of in contact is geweest met zieke mensen. Zodat wij met u de juiste voorzorgsmaatregelen kunnen treffen.
 
Oncologie/Hematologie  Dagelijks van 09.00 -13.00 uur en van 14.00 - 21.00 uur.