Maatregelen coronavirus (COVID-19) Meer informatie

Parkeren

Als patiënt of bezoeker kunt u parkeren in de nabijgelegen overdekte Q-Park parkeergarage in de Krimpenerstraat. Deze bevindt zich aan de achterzijde van het ziekenhuis, heeft 1285 parkeerplaatsen, waarvan 50 mindervalide plekken op de begane grond. De maximale doorrijhoogte is 1.90 m. Busjes hoger dan 1.90 m kunnen op de buiten parkeerplaats Stolwijkstraat parkeren.

Tarieven Q-park
€ 0,50 per 12 minuten
€ 10,00 voor een dagkaart
€ 25,00 voor een weekkaart

De dag- en weekkaart kan worden aangeschaft bij de betaalautomaat in de parkeergarage. U kunt op verschillende manieren betalen; contant, creditcard en pinnen. Het is tevens mogelijk om met pinpas te betalen bij de in- en uitritterminal. U hoeft dan van tevoren geen ticket meer te trekken.

Busjes hoger dan 1.90 m kunnen op de buiten parkeerplaats Stolwijkstraat parkeren.

Toegang parkeergarage
Voor de veiligheid van u, uw vervoersmiddel en bezittingen gaan de rolluiken bij de in- en uitritten van de parkeergarage in de avond en nacht dicht. De toegangsdeuren naar de parkeergarage kunnen alleen geopend worden met de uitrijkaart.

  • De rolluiken zijn geopend van ongeveer 06.30 tot 18.00 uur.
  • Indien rolluiken gesloten dan gaan ze:
    -  bij inrijden automatisch open bij het aanrijden naar de ingang;
    -  bij uitrijden open na het aanbieden van de uitrijkaart/betaalkaart.
  • De toegangsdeuren naar de parkeergarage gaan open door het aanbieden van de uitrijkaart.

Eigendom
De parkeergarage is geen eigendom van het Maasstad Ziekenhuis en levert het ziekenhuis zodoende geen inkomsten op. Voor meer informatie over parkeren in de parkeergarage kunt u contact opnemen met Q-Park via (088) 329 51 00 of via hun website.