Maatregelen coronavirus (COVID-19) Meer informatie

Zorg op afstand

Het Maasstad Ziekenhuis gaat steeds digitaler werken. We kunnen zo makkelijker zorg op afstand leveren, zodat u niet altijd naar het ziekenhuis hoeft te komen.

Contact met uw arts via de app BeterDichtbij

Contact met uw eigen arts of andere zorgverlener kan vanaf uw mobiele telefoon met de app BeterDichtbij. Het werkt eenvoudig en veilig. Uw polikliniek kan u uitnodigen om BeterDichtbij te gebruiken zodat u kunt chatten of beeldbellen met uw zorgverlener. Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina BeterDichtbij.

Toegang tot uw medische gegevens met Mijn Maasstad Ziekenhuis

Met Mijn Maasstad Ziekenhuis:

U logt veilig in met uw DigiD. Kijk voor een voorbeeld op watismijn.maasstadziekenhuis.nl. 

Juiste Zorg op de Juiste Plek 

Uit onderzoek blijkt dat in sommige gevallen medisch specialistische zorg beter thuis kan plaatsvinden. Met onze zorgverleners op afstand kunnen we patiënten in hun eigen omgeving behandelen.  Zorg op afstand betekent dus eigenlijk dichterbij de patiënt thuis. We bieden deze 'Ziekenhuiszorg thuis' voor een aantal patiënten en aandoeningen.  

Bekijk alle folders en voorlichting via de website

Op onze website staan alle folders. Ook kunt u er veel informatie vinden over de meest voorkomende aandoeningen, onderzoeken en behandelingen

Op onze kinderwebsite www.maasenik.nl wordt op leeftijdscategorie met foto’s en filmpjes uitgelegd hoe het in het Maasstad Ziekenhuis gaat.  

Informatiepunt voor vragen over het digitale Maasstad Ziekenhuis

Bij Patiëntenvoorlichting in de centrale hal kunt u langkomen voor hulp bij het digitale Maasstad Ziekenhuis. Bijvoorbeeld voor:

  • Uitleg over Mijn Maasstad Ziekenhuis en inloggen met DigiD. 
  • Of hulp bij het installeren van de BeterDichtbij of DigiD app op uw mobiele telefoon.
  • Ook kunt u er digitale vragenlijsten invullen, bijvoorbeeld de vragenlijst voorafgaand aan uw operatie.

Kom langs bij Patiëntenvoorlichting in de centrale hal waar de medewerkers klaar staan om u te helpen. We zijn er van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur.  Of bel ons op (010) 291 15 81.